بیوگرافی ها

Golzar.jpg









نام اصلی: محمدرضا

نام خانوادگی اصلی: گلزار

سمت (در بخش های): بازیگران،

......................................

تاریخ تولد: 1354

محل تولد: تهران

ملیت: ایران

......................................


مدرک تحصیلی: لیسانس مکانیک



بیوگرافی
قبل از اینکه به سینما بیاید، نوازنده بود و به عنوان گیتاریست با گروه آریان همکاری می کرد. آشنایی اتفاقی اش با ایرج قادری باعث می شود تا در فیلم "سام و نرگس" بازی کند. از آن به بعد در فیلمهای "زمانه"، "بالای شهر، پایین شهر" و "شام آخر" بازی کرد که فیلم آخری زودتر از دیگر فیلمهایش به نمایش درآمد.
محمدرضا گلزار در سال 1381 در فیلمهای "بوتیک" و "چشمان سیاه" بازی و سال 1382 را با بازی در فیلم "13 گربه روی شیروانی" آغاز کرد.
شاید کسی باور نمی کرد که گلزار هم بتواند خوب بازی کند. اما او در فیلم "بوتیک" نشان داد که اگر بخواهد می تواند بازیگر موفقی باشد. به شرطی که ...

سروش لشگری ملقب به هیچکس تو 17اردیبهشت سال 1364متولد شد.مترجمی زبان انگلیسی خونده و غذا مورد علاقه اش ماهی و رنگ مورد علاقه شم مشکی.همه می دونید که مشکی رنگ عشقه

این پدر رپ فارس گفته که 6سال پیش رپ کردن و آهنگ سازی یا به قول خودشون ساخت بیت رو شروع کرد وترانه هارو با سبک جدید رپ

سروش نام 021رو برای معرفی رپرهای تهران انتخاب کرد.همونطور که میدونید021کد تلفن تهرانه ولی الآن هرکی اینو بشنوه میدونه که سمبل رپ کن های تهرانه!

اون آهنگهای اولیه خودش رو به زبان انگیلیسی خوند اما بعد دید بهتره فارسی بخونه چون اینجوری بهتر می تونست احساساتش رو بیان کنه.

هیچکس همیشه تو آهنگاش نوآوری داره معمولا از سازهای ایرونی استفاده میکنه مثلا تو آهنگ تیریپ ما از ستار یا تو آهنگ یه مشت سرباز از سنتور استفاده کرد تو بعضی از کاراش از ویالون هم استفاده کرد تا بتونه رپ فارس رو کمی شبیه رپ غربی نشون بده.

تمام آهنگهایی که هیچکس خوند پر از معنی بوده و حرف دل تموم جوون ها رو زده.سروش دمت گرم

هیچکس با وضعیت مالی نه چندان خوبش همیشه تمام تلاشش رو کرد که با بهترین ها کار کنه مثل:مهدیار(بهترین آهنگ ساز زیر زمینی در ایران)و سامان ویلسون(رپر ایرانی مقیم لندن از گروه زدبازی)و رضا پیشرو(پر طرفدار ترین رپر رپ فارس)و امیر تاتالو(از گروه T&T)و مسعود سعیدی(رپر سبکR&B)و...

اولین آلبوم رپ فارس بنام جنگل آسفالت رو هم او منتشر کرد و کار بیت هاشم مهدیار به عهده گرفت.هیچکس گفت من برای ساخت این آلبوم تمام پول هامو دادم تا کار خوبی از آب دربیاد.

جنگل آسفالت با تلفیق سبک رپ و نوای موسیقی سنتی ایرانی و استفاده از سازهای سنتی ایران زمین مثل عود، تنبک، نی، دف و قانون، به راستی برازنده عنوان رپ فارسی است.

سروش از 7تا سین سفره 7سین سبزه رو بیشتر دوست داره به قول خودش من سبزه و چمن رو خیلی دوست دارم دلم می خواد برم روش بشینم حال کنم.تابستان 1385 براش واقعا تابستان پرکاری بود چون بعد از تلاش های زیاد بالاخره تونست کار آلبوم جنگل آسفالت رو تموم کنه.

شاید از خودتون بپرسید چرا اسم جنگل آسفالت رو برای آلبومش انتخاب کرده به گفته خودش منظور از جنگل آسفالت شهره و اون خواسته تو این آلبوم مشکلات اجتماعی مردم رو منعکس کنه که خیلی خوب این کار رو کرد.

یکی دیگه از گروه هایی که هیچکس بنیان گذارشه صامت هست که واقعا ترکونده صامت از زیر گروه های 021 هست که اعضاش:هیچکس و پیشرو و قاف و مخمصه و چند تا رپر دیگه هستن.

راستی یه نکته باید درباره آلبوم جنگل آسفالت بگم که این آلبوم 9تا آهنگ داشت که3تاش دو زبونه بود یعنی میکس انگلیسی و فارسی بود.

الآن سروش رقیب های زیادی داره مثل ساسی مانکن و مخته مثل اینکه اینا یه زمانی با هم رفیق بودن اما به دلایلی بینشون شکر آب میشه.

پانی هم که از رپر های دختره و الآن فرار کرده رفته دبی از دافای جون جونی سروش بوده که اینم از دستش فرار کرد رفت.

باید بگم که هیچکس بارها دستگیر شده و به زندان رفته ولی خوشبختانه الآن آزاده ولی متاسفانه باید بگم براش حکم تیر بریدن یعنی هرجاگیرش بیارن تیربارونش می کنن. خیلی حالتون رو گرفت نه؟

اینم بچگی های هیچکس

هیچکس پدر رپ فارس

هیچکس و پیشرو

اینم عکس پانی

نظر یادتون نره

خوند و رپ فارس رو ابداع کرد.

اکبر عبدی

اکبر عبدی بازیگر ایرانی است. او که ابتدا با بازی در سریال های تلویزیونی محبوب شد, به علت ایفای نقش های کمدی از معروف ترین چهره های سینما و تلویزیون ایران است.
زندگی
اکبر عبدی بازیگری را از تلویزیون آغاز کرد و به علت درخشش در مجموعه های طنز, محبوب شد. با بازی در فیلم اجاره نشینها به جهان سینمامعرفی شد...

ادامه...

نام: ثریا قاسمی

تاریخ تولد: 1319

دختر حمیده خیرآبادی (بازیگر)

با بازی در فیلم آرامش در حضور دیگران ساخته ناصر تقوایی به سینما راه یافت...

ادامه...

نیوشا ضیغمی

نیوشا ضیغمی فارغ التحصیل روانشناسی کودک و متولد 18 تیر سال 1359 تازگی ها نامزد کرده که همسرش در کار هنری فعالیت ندارد. دوره بازیگری کانون سینما گران جوان با سریال «در چشم باد»مسعو جعفری جوازانی در سال 1382 کار حرفه ای را آغاز کرد...

بازیگری که در جشنواره 24 فیلم فجر چهره ای ناآشنا بود و در حال حاضر خیلی از هنردوستان هم او را نمی شناسند.

از بازیگران موفق کانون سینما گران جوان (ورودی سال 1382) که بلافاصله پس از پایان دوره آموزشی خود مشغول به کار در عرصه حرفه ای سینما و تلویزیون شد.نیوشا بواسطه استعداد و توانایی و تلاش مستمر خود توانست در مدت کوتاهی در فیلم های سینمایی بزرگی در نقش اول کار کند.

نیوشا ضیغمی فارغ التحصیل روانشناسی کودک و متولد 18 تیر سال 1359 تازگی ها نامزد کرده که همسرش در کار هنری فعالیت ندارد. دوره بازیگری کانون سینما گران جوان با سریال «در چشم باد»مسعو جعفری جوازانی در سال 1382 کار حرفه ای را آغاز کرد.یک سال بعد با بازی در فیلم«تر دست»محمد علی سجادی و کار با این کارگردان با تجربه به او بازیگری را بیشتر آموخت تا این باعث شد که محمد علی سجادی نام اورا در کنار بازیگرهای مورد علاقه اش قرار دهد.

بعد از تجربه «تردست » محمدعلی سجادی او را برای بازی در فیلم «شوریده» در اواخر سال 1383 انتخاب کرد.

نیوشا ضیغمی با بازی در فیلم «شوریده » گامی بزرگ در سینما برداشت و با حضور در جشنواره 24 فیلم فجر باعث شد نامزد دریافت تندیس بهترین بازیگر نقش اول زن شود و با هدیه تهرانی رقابت کند.که خودش گوشه ایی از موفقیتش را بازی در فیلم «شوریده» و همکار اش با محمدعلی سجادی می داند.

«مواجهه » که در جشنواره 24 فیلم فجر هم حضور داشت باعث شد تا داوران جشنواره تبهر جالبی روی نیوشا داشته باشند و او را جز بازیگران حرفه ایی قرار دهند.

«اخراجی ها » بدلیل حضور بازیگران بزرگ خانه درس بزرگی برای نیوشا ضیغمی بود.که پرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را با بازی در فیلم مسعود ده نمکی یدک می کشد.

نیوشا ضیغمی در سال 1385 بازی خود رادر «پارک وی » به اتمام رساند. «پارک وی » مطمئنا یکی از کارهای ارزشمند او خواهد بود به خاطر کار کردن با کارگردان بزرگی همچون فریدون جیرانی.اما نیوشا زیاد در بازی در این فیلم راضی نیست چون در زمان منتاژ فیلم سکانس های خوب نیوشا را خذف کر ده بودند.

اما در جشنواره 25 فیلم فجر هم حضور خوبی داشت با سه فیلم «پارک وی » «اخراجی ها » و «گناه من» که در این فیلم با حمید گودرزی همبازی بوده است که در این میان کار ده نمکی یعنی «اخراجی ها» با استقبال مردم روبرو شد ودر ایام عید در حال اکران است که در آن فیلم که تنها فیلم اکران شده از اوست حضور درخشانی داشته است و از نظر خیلی از سینماگران آینده روشنی در انتظار اوست.

همیشه می دانستم و اعتقاد داشتم که مرز بین داشتن و نداشتن ، تصمیمی و اراده ایست استوار. پس خواستم که بروم. راه سخت بود ، باید بسیار می آموختم و تجربه می کردم
باید از خودم کس دیگری می ساختم ، اما عشق ، عشق رسیدن به هدف هر روز در من پر رنگ تر شد.
عشق و اراده به یاریم آمدند تا به هدف نزدیک شوم و هر روز به شکرانه این عشق تلاش می کنم قدمی به سوی راههای بزرگتر بردارم ، مبارزه کنم و امیدوار باشم... نیوشا ضیغمی

پژمان بازغی

پژمان بازغی ، متولد 19/5/1353 در یک خانواده 5 نفره در تهران به دنیا آمده است. اصل و ریشه خانوادگی اش به شمال ایران و به شهر لاهیجان بر می گردد.
در دوران کودکی به واسطه شغل پدرش در شهرهای مختلف زندگی کرده و تجربیات زیادی را بدست آورده است...

ادامه...

پوریا پورسرخ

با حضوری کوتاه در مجموعه تلویزیونی « فرار بزرگ » حضور در مقابل دوربین را تجربه کرد و با بازی در مجموعه « وفا » به شهرت رسید و با ایفای نقش در مجموعه « صاحبدلان » ثابت کرد بازیگر توانمندی است.

محل تولد: جردن تهران

تاریخ تولد: ۷ تیر سال ۱۳۵۶

تحصیلات: دکترای فیزیولوژی گیاهی...

بیوگرافی لعیا زنگنه:

نام: لعیا زنگنه
تاریخ تولد: 1344
محل تولد: تهران
ملیت: ایران
لیسانس تئاتر از دانشگاه هنر.

یک دوره کلاس نقاشی را گذرانده است...

بیوگرافی

نام : بهرام
نام خانوادگی: رادان
تاریخ تولد: 1358
محل تولد: تهران
ملیت: ایران
مدرک تحصیلی: فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی

...

او را به جرات می توان یک استعداد تمام عیار دانست. اگر چه حضور اولش تنها به یک چهره و چشم آبی و زیبا محدود می شد ، اما رادان ثابت کرد که می تواند در حد و اندازه های یک ستاره بدرخشد . انتخابهای بعدی رادان در عمده موارد ، آگاهانه او را به مسیری درست هدایت کرد که امروز می تواند با افتخار آن تندیس زرشک زرین را برای شور عشق نادیده بگیرید. بهرام متولد 1358 و کارشناس مدیریت بازرگانی است ، او در سال 78 در آموزشگاه هیوا فیلم بازیگری را آموخت و همان سال برای بازی در شور عشق ساخته نادر مقدس انتخاب شد . داستان عاشقانه فیلم و چهره جذاب دو جوان اول کار یعنی رادان و ومهناز افشار فروش فیلم به زیبایی شکوفا شد و او امروز خود را به نمایش بگذارد. استعدادهای درونی رادان در هر فیلم در هر فیلم به زیبایی شکوفا شد و امروز ستاره ای است که مورد توجه هر کارگردانی قرار گرفته و تقریبا هر نقشی را در کارنامه اش بازی کرده. حضور بعدی او درآبی به کارگردانی حمید لبخنده باز می گردد که سال 79 ساخته شد و او در کنار سوپر استاری چون هدیه تهرانی به زور آزمایی می پرداخت. ساقی را در کنار یکتا ناصر بازی کرد که همان سال ساخته شد . اما چندان کار قابل توجهی نبود . سال 80 آواز قو از او به اکران در آمد که نقش مقابلش بر عهده ساره آرین بود. این فیلم ساخته سعید اسدی با فروش بسیار بالایی روبرو می شود و بازی رادان مورد توجه هئات داوران قرار می گیرد و او را کاندیدا دریافت جایزه نقش اول می کنند . از اینجا به بعد رادان می شود ستاره اول سینمای ایران که بالا طرفداران بیشماری مواجه بود. همان سال در تجربه فیلم کوتاه ابراهیم شیبانی با نام طلوع تاریک بازی می کند و اینگونه سال 80 را با موفقیت به پایان می رساند. محبوبیت رادان کارگردانان را متوجه او می سازد و همه به سویش هجوم می آورند.

سال 81 ،داریوش فرهنگ از او در رز زرد استفاده می کند که یک درام ترسناک نوجوان پسند بود. فیلم برداشتی ضعیف از اثر هالیوودی می دانم تابستان گذشته چه کردی ؟ که با استقبال مناسبی روبرو می شود. سپس در عطش ساخته محمد حسین فرح بخش بازی کرد که اثر چندان حرفه ای به شمار نمی رفت.بهروز افخمی در برگردان سینمایی یک اثر دشوار ادبی او را مورد ارزیابی قرار داده و این گونه فیلم عجیب گاو خونی ساخته می شود که رویکرد رادان به سینمای متفاوت و به دور از جنجال و جنبه های تجاری محسوب می شد.بازی در این نقش متفاوت به شدت مورد تحسین واقع می شود و رادان ثابت می کند که می تواند به عنوان بازیگر آثار هنری هم محسوب شود. سال 82 در سه کار درخشان به تم های بسیار متفاوت به عنوان بازی می کند که نشان از دقت انتخاب کارکترهای متفاوت داشت. ابتدا در ساخته درخشان بنی اعتماد با نام ننه گیلانه بازی می کند که از جمله بازی های اثر گذار و زیبای او به شمار می رود . او در این فیلم به نقش پسر فاطمه معتمد آریا که در بازگشت از جنگ دچار معلولیت جسمی شده و نامزدش تن به ازدواج ناخواسته داده است.رادان با نقش آفرینی خود در این قالب دشوار همه را انگشت به دهان می کند اما هیات داوران جشنواره بیست و سوم حضور او را نادیده می گیرند. سپس در اثر پر فروش شمعی در باد در کنار شهاب حسینی و حسام نواب صفوی به بازگویی مشکلات روز جوانان و مساله اعتیاد به قرص های توهم زا می پردازند . این دومین کار رادان با یک کارگردان خانم (پوران درخشنده )بود.

سپس به تیم سربازهای جمعه مسعود کمیایی می پیوندد و در واقع به جای گلزار که از بازی در فیلم کنار کشید می آید، او در رستگاری در هشت و بیست دقیقه به کارگردانی الوند در سال 83 نقشی به شدت متفاوت را تجربه می کند و باز در کنار شهاب حسینی قرار می گیرد . ازدواج صورتی در نوروز 84 اکران می شود ،اما رویکردی منجر به شکست برای رادان در عرصه کمدی محسوب می شود. او بازی در ساخته آخر کمیایی با عنوان حکم را به پایان رسانده. مشغول بازی در تقاطع می باشد. بهرام رادان به خاطر بازی در شمعی در باد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول را تصاحب کرد.

در مورد او:

او یک برادر به نام شهرام و یک خواهر به نام الهام و یک خواهر ناتنی به نام ژیلا دارد .

و حیوان خانگی او یک سگ است .



بخشی از فیلم شناسی:

1385 سنتوری ( داریوش مهرجویی ) [بازیگر]

1384 تقاطع ( ابوالحسن داودی ) [بازیگر]

1383 رستگاری در هشت و بیست دقیقه ( سیروس الوند ) [بازیگر]

1383 ازدواج صورتی ( منوچهر مصیری ) [بازیگر]

1383 گیلانه ( رخشان بنی اعتماد محسن عبدالوهاب ) [بازیگر]

1383 حکم ( مسعود کیمیایی ) [بازیگر]

1382 شمعی در باد ( پوران درخشنده ) [بازیگر]

1382 سربازهای جمعه ( مسعود کیمیایی ) [بازیگر]

1382 گاوخونی ( بهروز افخمی ) [بازیگر]

1381 عطش ( حسین فرح بخش ) [بازیگر]

1380 رز زرد ( داریوش فرهنگ ) [بازیگر]

1380 ساقی ( محمدرضا اعلامی ) [بازیگر]

1379 آبی ( حمید لبخنده ) [بازیگر]

1379 آواز قو ( سعید اسدی ) [بازیگر]

1379 شور عشق ( نادر مقدس ) [بازیگر]

جوایز و انتخابها
>> برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (شمعی در باد)
[ دوره 22 جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال 1382 ]
.................................................................
>> کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (شمعی در باد)
[ دوره 8 جشن خانه سینما (مسابقه) - سال 1383 ]
.................................................................
>> کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (آواز قو)
[ دوره 5 جشن خانه سینما (مسابقه) - سال 1380 ]
.................................................................
>> کاندید لوح زرین بهترین بازیگر مرد (شمعی در باد)
[ دوره 5 منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال 1384 ]
.................................................................
>> کاندید لوح زرین بهترین بازیگر مرد (گیلانه)
[ دوره 6 منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال 1384 ]
.................................................................
>> برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (سنتوری)
[ دوره 25 جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال 1385 ]
.................................................................

بیشترین همکاری های بهرام رادان با:

>> ساسان باقرپور (صدا،) (در 5 فیلم ) ==>

>> عبدالله اسکندری (تهیه و تولید،فیلمنامه،چهره پردازی،) (در 4 فیلم ) ==>

>> سعید پیردوست (بازیگران،کارگردانی،موسیقی،) (در 4 فیلم ) ==>

>> عباس شوقی (بازیگران،جلوه های ویژه،موسیقی،) (در 4 فیلم ) ==>

>> محمدرضا مویینی (تدوین،عنوان بندی،کارگردانی،) (در 4 فیلم ) ==>

>> پولاد کیمیایی (بازیگران،) (در 3 فیلم ) ==>

>> حسین فرح بخش (تهیه و تولید،صحنه و لباس،عکس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 3 فیلم ) ==>

>> محمدرضا علیقلی (تهیه و تولید،موسیقی،) (در 3 فیلم ) ==>

>> رضا رادمنش (بازیگران،چهره پردازی،) (در 3 فیلم ) ==>

>> فرج الله حیدری (فیلمبرداری،) (در 3 فیلم ) ==>

>> عبدالله علیخانی (تهیه و تولید،) (در 3 فیلم ) ==>

>> بابک اخوان (صدا،) (در 3 فیلم ) ==>

>> حسین مجد (صحنه و لباس،) (در 3 فیلم ) ==>

>> بهزاد خورشیدی (عنوان بندی،) (در 2 فیلم ) ==>

>> حسین چرم چی (بازیگران،تهیه و تولید،موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>

>> علی اصغر طبسی (بازیگران،تهیه و تولید،) (در 2 فیلم ) ==>

>> علی نیک رفتار (عکس،موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>

>> مهدی تقی نیا (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>> فلور نظری (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>> پیمان معادی (صحنه و لباس،فیلمنامه،) (در 2 فیلم ) ==>

>> داود عمادی (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>> فرزانه ارسطو (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>> سعید روحانی (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>> فرامرز روشنایی (بازیگران،تهیه و تولید،) (در 2 فیلم ) ==>

>> هما خاکپاش (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>> اسحاق خانزادی (صدا،موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>

>> فریدون خوشابافرد (صدا،) (در 2 فیلم ) ==>

>> ایرج راد (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>> بیژن امکانیان (بازیگران،تهیه و تولید،) (در 2 فیلم ) ==>

>> جعفر پناهی (تدوین،تهیه و تولید،صحنه و لباس،عنوان بندی،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 2 فیلم ) ==>

بیوگرافی و عکسهای سیاوش خیرابی


تهرانیه ولی رگ وریشه ی تبریزی دارد...

بیوگرافی و عکسهای سیاوش خیرابی

سیاوش خیرابی

متولد ماه آذر سال ۱۳۶۳

تهرانیه ولی رگ وریشه ی تبریزی دارد

آخرین مدرک تحصیلی : فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه آزاد تهران

سابقه هنری : از دوران کودکی در فعالیتهای هنری شرکت داشته . در سال سوم راهنمایی اولین کار بازیگیری خود را انجام داده و به خاطر تحصیل بعد از آن کار جدیدی نداشته است .تله فیلم هایی که بازی
کرده است:تلخون,مرد مجهول,لوتکا فیلم هایی که بازی کرده پسر ها سرباز به دنیا نمی آیند,حس پنهان سریال فقط ترانه ی مادری.بهترین فیلمی که دیده روسری آبی و بهترین سریال ترانه مادری.

آموزش دوره بازیگیری : سیاوش خیرابی دوره بازیگری خود را در کانون سینماگران سپری کرده است .

ماشینش پرشیا مشکیه

اگه بازیگر نمی شد خوننده می شددر کانون سینماگران جوانتحت نظر اساتیدی چون علی دهکردی محمود پاک نیت هاشمی و امیر اتشانی بوده است

.: بـــــــیوگرافی جنـــــــــــــــیفر لــــــــــــوپز :.

جنیفرلوپز هنرپیشه و خواننده پاپ در ۲۴ جولی سال ۱۹۷۰ در محله برونکس نیویورک بدنیا آمد. او کارش را به عنوان رقاص شروع کرد و در صحنه های ویدئوکلیپ موزیکال گوناگونی ظاهر شد . در سال ۱۹۹۰ او برنده جایزه رقابت ملی شد و توانست در سریال تلویزیونی FOX نقشهایی را به عهده بگیرد و بعد از آن در سریال« رنگ زندگی» به عنوان یکی از FLY GIRL ها و نیز بعد از آن هم یک سری کارهای کوچک هنری را دنبال کرد که شامل نقش هایی در دو سریال دیگر و یک فیلم تلویزیونی به نام« پرستاران روی خط » و فیلم دیگری به نام « سقوط پرواز شماره ۷ » بود.او اولین فیلم خود را در سال ۱۹۹۳ به نام «خانواده من» بازی کرد و بعد از آن هم در سال ۱۹۹۵ در فیلم « قطار پول» ظاهر شد که نقشه مقابل وی را (وسلی اسنامپرچر) و(ودی هاریسون) ایفا میکردند .او در سال ۱۹۹۶ در فیلم« جک» به کارگردانی ( فرانسیس فورد) و نقش آفرینی ( رابین ویلیامز) نیز ظاهر شد.

جنیفر لوپز  jennifer lopez

ادامـــه در ادامـــــه مـــطلب ..




بیوگرافی تام کروز

تام کروز متولد 1962 در سیراکوز نیورک است . کودکی اش را با روئای کشیش شدن سپری گردید . تام تنها پسر از چهار فرزند خانواده ی کولی السفر بود . خانواده اش تقریبا دایما در حال سفر و نقل مکان از شهری به شهر دیگر بودند و همین موضوع سبب شد که تام از دوران کودکی خود تصویر واضح و ثابتی نداشته باشد خودش در مصاحبه ای گفته است : تا رسیدن به سن چهارده سالگی پانزده بار مجبور شدم مدرسه ام را در دو کشور امریکا و کانادا تغییر دهم. پدر و مادرش هم نهایتا از هم جدا شدند و هریک به راه خود رفتند.مادرش پس از مدتی با مردی دیگری ازدواج کرد و به همراه فرزندانش در نیو جرسی ساکن شد . پدر نیز مدتی پس از مدتی در اثر ابتلا به سرطان در گذشت.

تام که مدتی در مدارس مذهبی آمریکا تحصیل کرده بود در نیو جرسی به دبیرستان رفت و در همان دوران آهسته  آهسته به هنر هفتم به ویژه بازیگری علاقه مند گردید و برای همین در سن 18 سالگی دبیرستان را ترک کرد و برای رسیدن به آرزوی خود نیوجرسی را به مقصد نیویورک ترک کرد. اولین فیلم خود را در سال 1981 در شرایطی که هنوز 20 سالش نشده بود بازی کرد این فیلم عشق بی پایان نام داشت در فاصله زمانی 1981 تا 1986 کروز در شش فیلم سینمایی ظاهر شد ولی هیچکدام از آنها شاهکار هنری نبود  اما همگی به حضور چهره محبوبی چون  تام در گیشه با استقبال فراوان روبرو گردیدند و همین امر جایگاه او را به عنوان یک ابر ستاره در سینمای آن دوران هالیوود تثبیت کرد به خصوص فیلم تجارت پر خطر محصول 1983 ساخته پل بریکمن از فیلم هایی بود که بسیار مورد استقبال تماشا گران قرار گرفت.در فیلم دور و دورتر تام با نیکول کیدمن همبازی شد این دو در تاریخ 24 دسامبر 1990 با هم ازدواج کردند و یکی از جنجالی ترین زوج های هالیوودی را تشکیل دادند .البته تام قبل از نیکول در سال 1987 با میمی راجرز ازدواج کرده بود که زندگی مشترکشان تا سال 1990 دوام یافت بعد از ازدواج تام و نیکول هر دوی آنها بسیار مورد توجه رسانه ها قرار گرفتند این دو تا سال 2001 به طور مشترک با هم زندگی کردند و در پایان این سال از هم جدا شدند . تام و نیکول در این مدت دوفرزند به نام کانر آنتونی (متولد 1995) و ایزابلا جین (1992) را به فرزند خواندگی قبول کردند که پس از جدایی مسئولیت نگهداری آنها به نیکول سپرده شد.

بعد از جدایی این دو نیز شایعات فراوانی درباره ی آنها و زندگی مشترکشان منتشر گردید . از جمله این که تام به دلیل بچه دار نشدن نیکول از او جدا شده و یا این که تام تمایلی به زندگی با تام نداشته و از همان ابتدا هم به دلیل برخی مسائل حاشیه ای با او ازدواج کرده است.

بعد از نیکول کیدمن با  پنلوپه کروز در سال 2001آشنا شد و بعد از سه سال زندگی در ژوین 2004 از وی جدا شد.

 خواهر و مدیر تبلیغات تام کروز در این باره می گوید: این جدایی را مسالمت آمیز و دوستانه خواند.

تام کروز خود عنوان کرد که هیچ کدامشان ازدواج دیگری نخواهند داشت و دوستان خوبی برای هم خواهند ماند.

 تام برای دریافت جایزه دیوید دی نالتو که همرده اسکار است به ایتالیا  رفته بود که در این سفر خود  قصد ازدواج خودش را با کیتی  هولمز اعلام کرد.

تام برای بازی در نقش اصلی نیو در فیلم ماتریکس انتخاب شده بود  اما این نقش در نهایت به کیناریوز رسید.

هرگز به مشروبات الکلی لب نمی زند.

برای بازی در فیلم ماموریت غیر ممکن در مجموع 70 میلیون دلار در آمد کسب کرد



تام کروز هنرپیشه و تهیه کننده سرشناس آمریکایی است. وی متولد ۱۹۶۲ است و تاکنون سه بار نامزد جایزه اسکار شده و ده‌ها جایزه مهم دیگر از جمله سه جایزه گلدن گلوب را به دست آورده است [۱]. وی با بازی در فیلم تاپ گان (۱۹۸۶) به شهرت جهانی رسید و از آن پس، بیش از دو دهه است که همچنان فعالانه در فیلمهای گوناگون حاضر می‌شود. بنابر گزارش مجله فوربس، میزان دارایی تام کروز در سال ۲۰۰۷ بیش از سی و یک میلیون دلار بوده است [۲].


فهرست مندرجات

[نهفتن]

[ویرایش] زندگینامه

تام کروز در تاریخ ۳ ژوئیه ۱۹۶۲ در سیراکیوز از شهرهای مرکزی ایالت نیویورک آمریکا به دنیا آمد. نام کامل وی تام کروز ماپوتر چهارم Thomas Cruise Mapother IV است. پدرش مهندس برق و مادرش معلم بود. خانواده آنها در اصل ریشه‌ای آلمانی، انگلیسی و ولزی دارند. تام دارای سه خواهر است که ماریان ، لی آن و کاس نام دارند. لی آن کار تبلیغات تام کروز را بر عهده دارد [۳]. زندگی آنها در مکان ثابتی نبود و خانواده آنها به شهرهای گوناگونی مهاجرت کردند. بنابر گفته تام کروز، وی تا به پایان رساندن دوره دبیرستان، در پانزده مدرسه مختلف درس خواند [۴]. تام دوازده ساله بود که والدینش از هم جدا شدند. وی و خواهرش تحت سرپرستی مادرشان قرار گرفتند و در سالهای بعد در شهرهای گوناگونی ساکن شدند. تام مدتی آموزش مذهبی دید و قصد داشت کشیش شود اما از این کار رویگردان شد و در نهایت در سال ۱۹۸۰ از دبیرستانی در نیوجرسی فارغ التحصیل شد.

تام کروز و همسرش کیتی هولمز

تام کروز در سال ۱۹۸۷ با میمی راجرز هنرپیشه آمریکایی ازدواج کرد. میمی باعث آشنایی او با آئین مذهبی ساینتولوژی شد. این زوج در سال ۱۹۹۰ از هم جدا شدند. در همین سال به هنگام بازی در فیلم «روزهای تندر» با نیکول کیدمن بازیگر استرالیایی آشنا شد و مدتی بعد با وی ازدواج کرد. این ازدواج یازده سال دوام یافت. این زوج سرشناس، جذاب و محبوب، تا سالها از سرشناسترین زوجهای هالیوود به شمار می‌آمدند. آنها دو کودک را به فرزندی پذیرفتند. در سال ۲۰۰۱ در حالی که نیکول سه ماهه باردار بود از یکدیگر جدا شدند که موجب شد نیکول کودک مذکور را سقط کند. برخی نیز معتقدند دلیل جدایی وی از نیکول ناتوانی نیکول کیدمن در بچه دار شدن بوده است [۵]. وی تا سال ۲۰۰۴ با پنه‌لوپه کروز بازیگر اسپانیایی ارتباط داشت. در سال ۲۰۰۵ با کیتی هولمز بازیگر آمریکایی آشنا شد و مدتی بعد بر فراز برج ایفل به وی پیشنهاد ازدواج داد. مراسم عروسی آنها در دسامبر ۲۰۰۶ در براچیانو ایتالیا برگزار شد. این زوج هنری به اختصار با عنوان تام کت نیز شناخته می‌شوند . پیش از آن در ماه آوریل همان سال نخستین فرزند آنها به دنیا آمد که نام فارسی - عبری سوری را برای وی برگزیدند. سوری نخستین فرزند تنی تام و کیتی است و سومین فرزند تام کروز به حساب می‌آید.

[ویرایش] زندگی هنری

تام کروز در سالهای دبیرستان در فیلم موزیکالی از طرف مدرسه شرکت کرد و مورد تحسین قرار گرفت. همین مساله باعث شد وی به بازیگری بطور جدی علاقه مند شود. نخستین بازی جدی وی، تنها یک سال پس از به پایان بردن دوره دبیرستان، در فیلم «عشق بی پایان» به سال ۱۹۸۱ اتفاق افتاد. تا سال ۱۹۸۶ در چندین فیلم بازی کرد که چندان شهرتی برایش نداشت. اما در این سال وی به عنوان بازیگر اصلی فیلم تاپ گان برگزیده شد. داستان این فیلم حادثه‌ای در مورد آموزش خلبانان هواپیماهای شکاری در ارتش ایالات متحده بود. این فیلم پرفروشترین فیلم سال آمریکا شد و برای تام کروز شهرت فراوانی به همراه آورد.

سالهای بعد، حضور تام کروز در فیلم های مشهور نمایان تر شد. در سال ۱۹۸۹ به همراه داستین هافمن در فیلم مرد بارانی شرکت کرد که این فیلم نامزده هشت جایزه اسکار شد. اما وی یک سال بعد توانست نخستین بار نامزد جایزه اسکار بهتری بازیگر نقش اول مرد برای بازی در فیلم «متولد چهارم ژوئیه» شود. در همین سال با بازی در فیلم «روزهای تندر» با نیکول کیدمن آشنا شد و بعدها با وی ازدواج کرد. در سال ۱۹۹۲ با بازی در فیلم چند مرد خوب نخستین جایزه اسکار را از آن خود کرد.

تام کروز در سال ۱۹۹۶ به عنوان تهیه کننده و بازیگر نقش اول در فیلم ماموریت غیرممکن حاضر شد که با اقبال فراوان مواجه شد. چشمان کاملاً بسته به کارگردانی استنلی کوبریک با حضور تام کروز و نیکول کیدمن در نقش یک زوج ثروتمند نقطه عطف دیگری در آثار هنری تام کروز به حساب می‌آید. این فیلم در سال ۱۹۹۹ اکران شد. قسمت دوم فیلم ماموریت غیرممکن در سال ۲۰۰۰ اکران شد و سومین فیلم پرفروش سال شد [۶].

تام کروز در سال ۲۰۰۲ در فیلم گزارش اقلیت ساخته استیون اسپیلبرگ بازی کرد. دو سال بعد فیلم جانبی یا کلترال از وی به نمایش درآمد که جوایز متعددی به همراه داشت. یک سال بعد در فیلم پرفروش جنگ دنیاها باز هم به کارگردانی استیون اسپیلبرگ نقش آفرینی کرد. سومین بخش از فیلم ماموریت غیر ممکن در سال ۲۰۰۶ به روی پرده رفت که همانند دو قسمت قبلی فروش بالایی داشت. وی در سال ۲۰۰۷ در فیلم شیرها برای بره‌ها بازی کرد.

علاوه بر بازیگری، تام کروز از سال ۱۹۹۶ به عنوان تهیه‌کننده در تعدادی از فیلم های سینمایی مشارکت کرده است. وی از سال ۲۰۰۶ همراه با پائولا واگنر صاحب شرکت فیلمسازی یونایتد آرتیستز شد [۷].

[ویرایش] تام کروز در رسانه‌ها

شهرت و محبوبیت تام کروز باعث شده تا همواره در فهرست بازیگران برگزیده در مجلات گوناگون بدرخشد. وی در سال ۱۹۹۷ از سوی مجله امپایر به عنوان یکی از پنج بازیگر برتر تاریخ سینما برگزیده شد. دو سال قبل همین مجله وی را در فهرست یکصد بازیگر جذاب (سکسی) برتر سینما جای داده بود [۸]. در سالهای ۱۹۹۰، ۱۹۹۱ و ۱۹۹۷ در فهرست پنجاه انسان زیبای هفته نامه مردم قرار گرفت [۹]. در سال ۲۰۰۶ از سوی مجله فوربس برترین چهره سرشناس سال شناخته شد. در همان سال از سوی مجله پرمیر چهاردهمین چهره سرشناس قدرتمند جهان لقب گرفت [۱۰].


[ویرایش] فیلم شناسی

فهرست فیلم هایی که تام کروز در آنها به ایفای نقش پرداخته است (برگرفته از: [۱۱]):

[ویرایش] دانستنی ها

  • تام کروز پیرو آئین خاصی از مسیحیت است که ساینتولوژی نام دارد.
  • انتشار کتاب «زندگینامه تام کروز» نوشته اندرو مورتون که در آن به روابط غیر اخلاقی تام کروز اشاره شده و وی را انسانی ناپایبند به مذهب و لاابالی نشان می‌دهد واکنش خشمگینانه کلیسای ساینتولوژی آمریکا را به دنبال داشت

دارای سه خواهر به نام های ماریان ، لی آنی و کاس است.




مصاحبه تصویری با لاله اسکندری

لاله اسکندری متولد 30 آذر 1354 و فارغ التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی است وی کار بازیگری را به صورت حرفه ای از سال 78 با نقش کوتاهی در فیلم سینمایی متولد ماه مهر آغاز کرده است. اسکندری در اولین کار تلویزیونی خود یعنی خاک سرخ در مقابل دوربین ابراهیم حاتمی کیا خوش درخشید و توانست جایگاه ویژه ای در عرصه بازیگری برای خود در نظر بگیرد. ایشان در خیالان فلسطین زندگی می کند که منزلی به سبک سنتی با آثار هنری خود لاله مزین شده است.


سوال: به نظر شما بزرگترین سرمایه یک هنرمند چیست؟
لاله اسکندری: فکر می کنم شخصیت و ذات خود اون آدم, به نظر من چه هنرمند و چه غیر هنرمند خیلی متفاوت نیست. فقط هنرمند باید یک مقدار خلاق تر باشد وگرنه شخصیت و ذات برای همه سرمایه بزرگی است.

سوال: خالصانه ترین حضور شما در چه عرصه ای بوده است؟
لاله اسکندری: طبعا نقاشی, وقتی آدم کار نقاشی می کند هیچ چشم داشتی در مقابل آن ندارد. البته در سینما و بازیگری درست است که از ابتدا بحث قرارداد و دستمزد مطرح می شود اما هنگامی که مشغول بازی هستی باید از این دغدغه به دور باشی تا بتوانی کار واقعی انجام دهی.

سوال: در مقابل چه چیزهایی سرسختی نشان می دهید؟
لاله اسکندری: در مقابل باورها و عقایدم

سوال: کلا آدم سر سختی هستید یا انعطاف پذیر؟
لاله اسکندری: نه.....زیاد انعطاف پذیر نیستم در بعضی مسائل چرا مثلا در محیط جمعی کار سعی می کنم خودم را با شرایط سازگار کنم اما در کل آدم انعطاف پذیری نیستم.

سوال: تا حالا احساس ناتوانی کردید؟
لاله اسکندری: بله یادم می آید در سریال خاک سرخ در خرمشهر که کار می کردیم خانه هایی که در فیلم دیدید خراب بود به خاطر کار ما خراب نشده بود بلکه آن فضا کاملا واقعی بود. دیدن آن فضا بیکاری مردم آ«جا باور کنید بچه هایی که با من بازی می کردند 70 درصدشان تلویزیون نداشتند و می گفتند ما این سریال را چطور ببینیم و آدم وقتی کاری نمی تواند بکند تنها احساس ناتوانی می کند.

سوال: در نقشهایی که ایفا کردید کدام یک را به شخصیت خودتان نزدیک تر می دانید؟
لاله اسکندری: اکثر با من متفاوت بودند اما به هر حال در هر نقشی آدم فسمت هایی از وجود خود را می یابد که شاید تا ان روز ناشناخته بوده است

سوال: کدام یک از نقش هایی که ایفا کردید در زندگی شما تاثیر بیشتری گذاشته است؟
لاله اسکندری: لیلا با اینکه با من خیلی فاصله داشت اما حضور چشم گیری در زندگجی من داشت. البته من تمام نقش هایی را که ایفا کردم دوست دارم مثلا کاری که سال گذشته با آقای سجادی کردم که هنوز اکران نشده در نقش یک دختر روان پریش حضور دارم که برایم تجربه بسیار جدید و جالبی است

(برای دیدن گالری عکس روی عکس زیر کلیک کنید)

لاله اسکندری


سوال: تا کنون برای ایفای یک نقش خودتان را تحسین کردید/
لاله اسکندری: بعضی جاها بله...بوده من در خاک سرخ زمانی که پخش می شد خیلی مواقع با لیلا بغض می کردم. دیدن کار با مونتاژ و موسیقی لطف آن را دو چندان می کند.

سوال: نقاشی برای شما جذاب تر است یا بازیگری؟
لاله اسکندری: خب, زمانی که می خواهم در خلوت خودم باشم نقاشی و زمانی که ترجیح می دهم در جمع حضور داشته باشم بازیگری هر دوی آنها را دوست دارم.

سوال: خانم اسکندری از چه زمانی دوست داشتید بازیگر شوید؟
لاله اسکندری: راستش من حدود 4 ساله بودم که با خواهرم ستاره که حدود 5 ساله بود در مقابل دوربین 8 میلیمتری عمویم که تهیه کننده بودند برای اولین بار بازی کردیم اما آن زمان بازیگری دغدغه من نبود به ورزش و نقاشی بیشتر علاقه داشتم.

سوال: ورزش هم می کردید؟ چه ورزشی؟
لاله اسکندری: بله من عضو تیم قوای جسمانی مدرسه بودم و برای دوی سرعت چند مدال هم گرفته بودم. 7 سالی هم کار کردم اما متاسفانه دیگر ادامه ندادم.

سوال: نقشی هست که دلتان بخواهد آن را ایفا کنید؟
لاله اسکندری: نه, خیلی اینجوری نگاه نمی کنم. من آدم واقع بینی هستم.

سوال: تا حالا تحت تاثیر یک فیلم گریه هم کردید؟
لاله اسکندری: بله خیلی. من زیاد تحت تاثیر فیلم ها قرار می گیرم.

سوال: خانم اسکندری اگر همین الان به شما خبر بدهند که یک میلیارد تومان پول از بانک برنده شدید چه کار می کنید؟
لاله اسکندری: مثل همه آدم ها خوشحال می شود بخشی از پول را صرف نیازهای خودم می کنم بخشی هم نیازهای آدم هایی که دوستشان دارم و باقیمانده آن را رف یک سفر جهانگردی

سوال: شخصیت کارتونی مورد علاقه شما چه شخصیتی بود؟
لاله اسکندری: سیندرلا, مثل همه دخترهای آن زمان. اما کارتون های زیبای خفته, پسر جنگل , پلنگ صورتی و خانواده دکتر ارنس هم بود. من کارتو خیلی دوست داشتم الان هم اگر فرصت کنم نگاه می کنم

سوال: کارگردانی که به کارش اعتقاد داشته باشید و بی چون و چرا در فیلم ایشان حاضر به بازی باشید برای ما نام می برید؟
لاله اسکندری: خب, دوستانی هستند که حتی جوان هستند و من حاضر هستم در فیلمشان بازی کنم البته به کارهای آقای بیضایی, آقای مهرجویی, خانم بنی اعتماد و ...هم علاقمندم اما فیلمنامه اولین معیار من برای پذیرش یک نقش است چرا که یک فیلمنامه خوب به دست هر کارگردانی قابل اجراست و بهترین کارگردان هم نمی تواند از یک فیلمنامه ضعیف شاهکار بسازد.

سوال: از کتابخانه پشت سرتان پیداست که زیاد اهل مطالعه هستید؟
لاله اسکندری: بله من مطالعه رمان داستانهای کوتاه و شعر آن هم از نوع شعر نو را خیلی دوست دارم

سوال: محبوبترین اسباب بازی دوران کودکی شما چی بود؟
لاله اسکندری: عروسکی داشتم که متاسفانه یکی از اقوام آن را برد و دیگر هم نیاورد من سال پنجم دبستان یک تصادف خیلی سخت داشتم و خانواده برایم یک عروسک پارچه ای با صورت و دست های پلاستیکی که صدا هم داشت هدیه گرفتم تا سال 69-70 هم آن را داشتم و خیلی هم برایم محبوب بود.

سوال: اولین کتابی که خواندید به خاطر دارید؟
لاله اسکندری: تو کادر قفس و ماهی سیاه کوچولو بود که مادرم برای من و ستاره گرفت حدود 5 ساله بودم که مادرم آن کتاب ها را برای ما خواند.

سوال: اسم معلم کلاس اولتان را به یاد دارید؟
لاله اسکندری: بله من دبستان اتفاق می رفتم کلاس اول خانم اولا آور, کلاس دوم خانم عطایی و کلاس سوم خانم وکیلی معلم های من بودند. متاسفانه نام معلم های چهارم و پنجم را به خاطر ندارم.

سوال: بزرگترین تفریح شما چیست؟
لاله اسکندری: اگر فرصت باشد سفر.

سوال: اخرین سفری که رفتید کجا بود؟
لاله اسکندری: سال گذشته به ارمنستان رفتم که خیلی برایم جالب بود

سوال: بیشتر به دیدن کشورها و مناطق تاریخی علاقمند هستید یا به دیدن مکان های مدرن و پیشترفته؟
لاله اسکندری: مکان های تاریخی و قدیمی برای من خیلی جذاب و دیدنی است. متاسفانه هنوز نتوانستم خیلی از شهرهای ایران منجمله غرب ایران را ببینم که خیلی هم دوست دارم به تمام آن نقاط سفر داشته باشم.

سوال: اگر بدانید یک ساعت دیگر بیشتر زنده نیستید چه کار می کنید؟
لاله اسکندری: قطعا فرصتی برای انجام کار خاصی نیست. فقط با آنهایی که دوستشان دارم خداحافظی می کنم و فکر می کنم آماده شدن برای پذیرش این موضوع دشواریست چرا که باید از زندگی که به آن عادت داریم جدا شویم و پا به محیطی ناشناخته بگذاریم.

سوال: معیار اصلی شما برای ازدواج چیست؟
لاله اسکندری: قطعا مهمترین معیار درک شخص مقابل از حرفه و احساسات من است.
سوال: دوست دارید صاحب چند فرزند هم بشوید؟
لاله اسکندری: با اینکه مردم بچه دار شدن را مسئله راحتی می پندارند ولی به نظر من مسئولیت دشواریست البته در شرایط خاص باید به این سوال پاسخ گفت.

سوال: ماندگارترین جمله ای که شنیده اید؟ یا حتی یک بین شعر که در ذهن شما جاودانه شده است؟
لاله اسکندری: شعر ابراهیم در آتش از احمد شاملو که می گوید: من بودم و شدم/ نه زان گونه که غنچه گلی یا دانه ای که برگی/ راست بدان گونه که عامی مردی شهیدی تا آسمان بر او نماز کند. این شعر برای من همیشه سرمشق بوده است.

سوال: کلا آدم احساساتی هستید؟
لاله اسکندری: بله خیلی با اینکه همیشه سعی می کنم با عقلم حرکت کنم ولی ما شرقی ها ذاتا احساساتی هستیم.

سوال: اهل فوتبال هم هستید؟
لاله اسکندری: قبلا که ورزش می کردم خیلی پیگیر فوتبال بودن الان کمتر

سوال: قرمز یا آبی؟
لاله اسکندری: شدیدا آبی و استقلالی. من جزو گروهی هم بودم که به ورزشگاه رفتیم و بازی ایران و بحرین را دیدیم. به همراه خانم نونهالی و خانم ذکریا و خانم حمیدی و ....

سوال: نزدیکترین دوست بازیگر شما چه کسی است؟
لاله اسکندری: شهرزاد جوهری و کمند امیرسلیمانی البته بیتشر دوستان قدیمی من بازیگر نیستند.

سوال: پس قدیمی ترین دوست شما چه کسی است؟
لاله اسکندری: شبنم حسینی خواهر شهاب حسینی که از 12 الی 13 سالگی با هم دوست هستیم.

سوال: خانم اسکندری دوست داشتید الان چند ساله بودید؟
لاله اسکندری: دهه بیست کلا خیلی خوبه دوست داشتم به اوایل ده بیست برمی گشتم

سوال: شما که اهل قلم و نقاشی هستید از کدام یک از نقاشان بزرگ دنیا تاثیر گرفته اید؟
لاله اسکندری: باگوگن خیلی ارتباط برقرار می کنم و شاگال با فضای فانتزی کارهایش هم برایم خیلی جذاب است و از استاد استادان یعنی پیکاسو هم بهره بسیاری برده ام

سوال: رنگ حاکم بر نقاشی هایتان چه رنگی است؟
لاله اسکندری: همانطور که می بینید آبی

سوال : خانم اسکندری لباستان هم که ابی است؟
لاله اسکندری: بله لباس ابی نقاشی آبی و تیم هم آبی.


بیشترین همکاری های نیکی کریمی با:

>>  محمود سماک باشی (صدا،) (در 8 فیلم ) ==>

>>  مهری شیرازی (چهره پردازی،) (در 7 فیلم ) ==>

>>  محمدرضا شریفی نیا (بازیگران،تهیه و تولید،عکس،کارگردانی،) (در 7 فیلم ) ==>

>>  پرویز آبنار (صدا،) (در 7 فیلم ) ==>

>>  عبدالله اسکندری (تهیه و تولید،فیلمنامه،چهره پردازی،) (در 6 فیلم ) ==>

>>  خسرو شکیبایی (بازیگران،فیلمنامه،موسیقی،) (در 6 فیلم ) ==>

>>  اصغر شاهوردی (بازیگران،صدا،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  ایرج رامین فر (بازیگران،صحنه و لباس،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  محمود کلاری (بازیگران،صحنه و لباس،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  حسن حسندوست (بازیگران،تدوین،صدا،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  جهانگیر میرشکاری (بازیگران،صدا،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  مهرداد میرکیانی (عکس،چهره پردازی،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  کیوان مقدم (صحنه و لباس،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  محمدرضا دلپاک (صدا،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  حسین جعفریان (فیلمبرداری،فیلمنامه،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  مسعود بهنام (صدا،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  امین حیایی (بازیگران،موسیقی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  عزت الله انتظامی (بازیگران،فیلمنامه،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  لادن طباطبایی (بازیگران،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  آتیلا پسیانی (بازیگران،کارگردانی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  علی مصفا (بازیگران،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  بهرام دهقانی (تدوین،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  محمدرضا شرف الدین (تهیه و تولید،جلوه های ویژه،صدا،عکس،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  عزیز ساعتی (صحنه و لباس،عکس،فیلمبرداری،کارگردانی،چهره پردازی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  نیکو خردمند (بازیگران،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  مصطفی خرقه پوش (تدوین،عکس،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  مهرداد فخیمی (تهیه و تولید،فیلمبرداری،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  عباس شوقی (بازیگران،جلوه های ویژه،موسیقی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  فریبرز عرب نیا (بازیگران،فیلمنامه،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  علی اکبر معززی (بازیگران،) (در 3 فیلم ) ==>

خشی از فیلم شناسی:

1385 سنتوری ( داریوش مهرجویی ) [بازیگر]

1384 تقاطع ( ابوالحسن داودی ) [بازیگر]

1383 رستگاری در هشت و بیست دقیقه ( سیروس الوند ) [بازیگر]

1383 ازدواج صورتی ( منوچهر مصیری ) [بازیگر]

1383 گیلانه ( رخشان بنی اعتماد محسن عبدالوهاب ) [بازیگر]

1383 حکم ( مسعود کیمیایی ) [بازیگر]

1382 شمعی در باد ( پوران درخشنده ) [بازیگر]

1382 سربازهای جمعه ( مسعود کیمیایی ) [بازیگر]

1382 گاوخونی ( بهروز افخمی ) [بازیگر]

1381 عطش ( حسین فرح بخش ) [بازیگر]

1380 رز زرد ( داریوش فرهنگ ) [بازیگر]

1380 ساقی ( محمدرضا اعلامی ) [بازیگر]

1379 آبی ( حمید لبخنده ) [بازیگر]

1379 آواز قو ( سعید اسدی ) [بازیگر]

1379 شور عشق ( نادر مقدس ) [بازیگر]
 

جوایز و انتخابها
>> برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (شمعی در باد)
[ دوره 22 جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال 1382 ]
.................................................................
>> کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (شمعی در باد)
[ دوره 8 جشن خانه سینما (مسابقه) - سال 1383 ]
.................................................................
>> کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد (آواز قو)
[ دوره 5 جشن خانه سینما (مسابقه) - سال 1380 ]
.................................................................
>> کاندید لوح زرین بهترین بازیگر مرد (شمعی در باد)
[ دوره 5 منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال 1384 ]
.................................................................
>> کاندید لوح زرین بهترین بازیگر مرد (گیلانه)
[ دوره 6 منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال 1384 ]
.................................................................
>> برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (سنتوری)
[ دوره 25 جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال 1385 ]
................................................................. 

ببیشترین همکاری های بهرام رادان با:

>>  ساسان باقرپور (صدا،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  عبدالله اسکندری (تهیه و تولید،فیلمنامه،چهره پردازی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  سعید پیردوست (بازیگران،کارگردانی،موسیقی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  عباس شوقی (بازیگران،جلوه های ویژه،موسیقی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  محمدرضا مویینی (تدوین،عنوان بندی،کارگردانی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  پولاد کیمیایی (بازیگران،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  حسین فرح بخش (تهیه و تولید،صحنه و لباس،عکس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  محمدرضا علیقلی (تهیه و تولید،موسیقی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  رضا رادمنش (بازیگران،چهره پردازی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  فرج الله حیدری (فیلمبرداری،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  عبدالله علیخانی (تهیه و تولید،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  بابک اخوان (صدا،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  حسین مجد (صحنه و لباس،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  بهزاد خورشیدی (عنوان بندی،) (در 2 فیلم ) ==>  

>>  حسین چرم چی (بازیگران،تهیه و تولید،موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  علی اصغر طبسی (بازیگران،تهیه و تولید،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  علی نیک رفتار (عکس،موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  مهدی تقی نیا (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  فلور نظری (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  پیمان معادی (صحنه و لباس،فیلمنامه،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  داود عمادی (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  فرزانه ارسطو (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  سعید روحانی (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  فرامرز روشنایی (بازیگران،تهیه و تولید،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  هما خاکپاش (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  اسحاق خانزادی (صدا،موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  فریدون خوشابافرد (صدا،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  ایرج راد (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  بیژن امکانیان (بازیگران،تهیه و تولید،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  جعفر پناهی (تدوین،تهیه و تولید،صحنه و لباس،عنوان بندی،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 2 فیلم


بیشترین همکاری های محمدرضا شریفی نیا با:

>>  عبدالله اسکندری (تهیه و تولید،فیلمنامه،چهره پردازی،) (در 13 فیلم ) ==>

>>  اصغر شاهوردی (بازیگران،صدا،) (در 10 فیلم ) ==>

>>  گوهر خیراندیش (بازیگران،) (در 9 فیلم ) ==>

>>  داریوش مهرجویی (تدوین،تهیه و تولید،صحنه و لباس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 8 فیلم ) ==>

>>  جهانگیر میرشکاری (بازیگران،صدا،) (در 7 فیلم ) ==>

>>  نیکی کریمی (بازیگران،کارگردانی،) (در 7 فیلم ) ==>

>>  امین حیایی (بازیگران،موسیقی،) (در 7 فیلم ) ==>

>>  محمود سماک باشی (صدا،) (در 7 فیلم ) ==>

>>  پارسا پیروزفر (بازیگران،) (در 6 فیلم ) ==>

>>  علی مصفا (بازیگران،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 6 فیلم ) ==>

>>  خسرو شکیبایی (بازیگران،فیلمنامه،موسیقی،) (در 6 فیلم ) ==>

>>  محمود کلاری (بازیگران،صحنه و لباس،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  عباس شوقی (بازیگران،جلوه های ویژه،موسیقی،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  لیلا حاتمی (بازیگران،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  مهناز افشار (بازیگران،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  ساسان باقرپور (صدا،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  محسن شاه ابراهیمی (بازیگران،جلوه های ویژه،صحنه و لباس،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  علیرضا زرین دست (صحنه و لباس،فیلمبرداری،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  امیر سیدی (بازیگران،صحنه و لباس،کارگردانی،) (در 5 فیلم ) ==>

>>  وحیده محمدی فر (فیلمنامه،کارگردانی،موسیقی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  مصطفی خرقه پوش (تدوین،عکس،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  مسعود بهنام (صدا،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  حسام نواب صفوی (بازیگران،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  شقایق فراهانی (بازیگران،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  مرتضی شایسته (تهیه و تولید،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  حسین ملکی (بازیگران،عکس،فیلمبرداری،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  مهین نویدی (چهره پردازی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  علی نیک رفتار (عکس،موسیقی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  تهمینه میلانی (تهیه و تولید،صحنه و لباس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  محمد نشاط (بازیگران،تهیه و تولید،) (در 3 فیلم ) ==>

جوایز و انتخابها

>>  کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن (شام آخر)

[ دوره 20 جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) - سال 1380 ]

.................................................................

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن (این زن حرف نمی زند)

 [ دوره 7 جشن خانه سینما (مسابقه) - سال 1382 ]

.................................................................

>>  کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن (شام آخر)

[ دوره 6 جشن خانه سینما (مسابقه) - سال 1381 ]

.................................................................

>>  کاندید لوح زرین بهترین بازیگر زن (این زن حرف نمی زند)

[ دوره 4 منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال 1383 ]

.................................................................

>>  کاندید لوح زرین بهترین بازیگر زن (شام آخر)

[ دوره 3 منتخب سایت ایران اکتور (بهترین های سال) - سال 1382 ]

.................................................................

>>  5 - پنجمین بازیگر نقش اول زن سال (این زن حرف نمی زند)

[ دوره 18 منتخب نویسندگان و منتقدان (بهترین های سال) - سال 1382 ]

.................................................................

 

بیشترین همکاری آزیتا حاجیان با:

>>  عبدالله اسکندری (تهیه و تولید،فیلمنامه،چهره پردازی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  اسحاق خانزادی (صدا،موسیقی،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  حسین ملکی (بازیگران،عکس،فیلمبرداری،) (در 4 فیلم ) ==>

>>  عباس گنجوی (تدوین،جلوه های ویژه،عنوان بندی،موسیقی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  جلال معیریان (تدوین،چهره پردازی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  علی عابدینی (صحنه و لباس،چهره پردازی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  حسن قلی‌زاده (تهیه و تولید،جلوه های ویژه،عنوان بندی،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  محمدرضا قومی (بازیگران،جلوه های ویژه،صدا،چهره پردازی،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  جمشید هاشم پور (بازیگران،) (در 3 فیلم ) ==>

>>  پرویز پرستویی (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  آتیلا پسیانی (بازیگران،کارگردانی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  نادره (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  ابراهیم آبادی (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  پرویز آبنار (صدا،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  محمدصادق آذین (تهیه و تولید،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  امیر اثباتی (جلوه های ویژه،صحنه و لباس،عنوان بندی،کارگردانی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  بابک برزویه (بازیگران،عکس،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  بابک بیات (موسیقی،)(در 2 فیلم ) ==>

>>  حسن پویا (تهیه و تولید،فیلمبرداری،فیلمنامه،موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  حسن توکل نیا (بازیگران،تهیه و تولید،کارگردانی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  فریدون جیرانی (تهیه و تولید،فیلمبرداری،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  ناصر چشم آذر (بازیگران،موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  منوچهر حامدی (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  مهدی حبیبی پور (چهره پردازی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  محمد حقیقی (تدوین،صدا،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  بهمن حیدری (بازیگران،صدا،موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  عباس شوقی (بازیگران،جلوه های ویژه،موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  علی اصغر گرمسیری (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  ایرج گل‌افشان (تدوین،عنوان بندی،) (در 2 فیلم ) ==>

>>  محمدعلی عبیری (صدا،) (در 2 فیلم ) ==>



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد